Vermeld zeker de naam van ADVISOR KARIN IMSCHOOT wanneer je  via de webshop Thermomix of kobold rechtstreeks bij de firma CNUDDE besteld.

Nieuw accessoire: Cnudde Bekerdop

Nieuw accessoire: Cnudde Bekerdop

 

Ontdek de "Cnudde Bekerdop" - jouw ultieme Thermomix-accessoire!

Vergroot je culinaire mogelijkheden met de revolutionaire Cnudde Bekerdop, exclusief ontworpen voor jouw Thermomix TM5 of TM6. Geniet van maar liefst 20% meer ruimte in de mengkom, zodat je moeiteloos grotere porties kunt bereiden. Met precisie vervaardigd in Duitsland, is de Cnudde Bekerdop slim ontworpen om je Thermomix te verbeteren zonder enige invloed op de motor.

Zeg vaarwel tegen beperkingen van traditionele accessoires - de Cnudde Bekerdop, ook geschikt voor de TM Friend, vervangt de roterende messen van je Thermomix. Gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal en stevig plastic, garandeert het duurzaamheid en veiligheid tijdens het koken.

image

Sous-vide, pasta, aardappelen,... koken was nog nooit zo eenvoudig. De scherpe messen van de Thermomix zijn geweldig voor hakken en pureren, maar kunnen uitdagingen veroorzaken tijdens het koken van sommige zaken. Wij bieden een unieke oplossing die je gerechten beschermt tegen onbedoelde sneden en zo ook de integriteit van vacuümverzegelde zakken behoudt. Pasta en groenten glijden probleemloos zonder verstrengeling, waardoor gieten en serveren een fluitje van een cent is.

Maak je Thermomix nog onmisbaarder in de keuken en til je culinaire vaardigheden naar een hoger niveau met de Cnudde Bekerdop. Bestel de jouwe vandaag nog!

image

Thermomix TM6 + gedrukt én digitaal kookboek

€ 1499,00

Merk: Vorwerk

De Thermomix® is een semi-automatische kookassistent die het werk doet van > 12 apparaten, dus extra vrije ruimte in de keukenkast

Tijd besparen | Thermomix® neemt het fijnsnijden, mixen en koken over zodat u meer tijd voor uw tafelgenoten heeft.

Innovatief |  volgepakt met technische innovaties tovert de nieuwe Thermomix® verrukkelijke gerechten.

Inspiratie | Laat u dagelijks in inspirere door nieuwe culinaire overheerlijke gerechten uit het grootste kookboek ter wereld.

Eenvoud | Thermomix® begeleidt u stap voor stap door al onze recepten en garandeert succes.

Creatief | Geef uw culinaire fantasieën vrij spel met meer dan 20 functies zoals Hoge temperaturen, Slow Cooking en Fermenteren.

Wat zit in de doos?

- Thermomix TM6

- Complete beker

- Complete Varoma

- Spatel

- Mes + vlinder

 

- Maatbeker

- Kookmandje

- Spatdeksel

- Kookboek (taal naar keuze)

- Digitaal kookboek in het toestel aanwezig

Website design & development by Logo Popkorn